СРБИЈА ЗОВЕ, ЗАЈЕДНО ДО ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА

Nov 14, 2023

 
фото: Preuzeto: fss.rs
Фудбалски савез Србије позива све Основне школе, школе фудбала и фудбалске клубове који раде са децом основношколског узраста да организовано дођу на последњу, одлучујућу утакмицу квалфиикација за УЕФА Европско првенство коју Орлови играју против Бугарске, на стадиону „Дубочица“ у Лесковцу, у недељу, 19. новембра, са почетком у 15 часова.

Дођите да заједно подржимо репрезентацију Србије на путу до Европског првенства!

Како до бесплатних карата?

Све што је потребно јесте да се представник основне школе, фудбалског клуба или школе фудбала јави на е-маил адресу koordinatorbf@fsris.org.rs, до суботе 18. новембра у подне (12 часова).

Подаци који су неопходни за добијање бесплатних карата:
– Име и презиме пунолетне одговорне особе испред групе деце не веће од 15 чланова (за веће групе обавезно је пријавити два или више одговорних пунолетних лица сразмерно броју пријављене деце)
– Матични број или број личног документа одговорног пунолетног лица
– Контакт телефон
– Имена и презимена деце са обавезно унесеним датумом рођења

Све наведене информације приликом пријаве за утакмицу доставите у попуњеној табели коју можете преузети овде.

Улазнице се могу преузети на дан утакмице, 19.11. испред улаза на источну трибину на којој ће деца уз помоћ волонтера Фудбалског савеза Србије бити смештена.
За сва додатна питања можете се обратити Милици Цветковић, координатору за базични фудбал Фудбалског савеза региона Источна Србија путем броја 0621484353.
Само они коју у потпуности буду испоштовали безбедоносну процедуру наведену изнад могу да приступе утакмици између Србије и Бугарске.

Репрезентација вас зове, заједно до Европског првенства!