ДЕЛИЈСКИ ВИС БЕЗ ПРЕМЦА

Dec 09, 2019

 
фото:
Титула јесењег првака Прве нишке лиге зимује на Делијском вису. Када се погледају резултати првог дела првенства јасно је да се Делијски вис, новајлија у лиги, сасвим заслужено налази на челу табеле елитне градске лиге.

Фудбалери са Делијског виса од 13 одиграних утакмица чак 11 решили су у своју корист, а само два пута ремизирали са својим ривалима. Гол разлика такође импозантна, 44 датих и 12 примљених погодака. Најближи пратилац, Младост из Лалинца, већ је у заостатку од читавих десет бодова. Зона "Центар" већ је на видику, али са Делијског виса поручују да је ово само први корак ка коначном циљу.

Заслуге за овакав резултат наравно припадају комплетном играчком кадру и младом, амбициозном руководству, а из клуба ипак истичу и неке појединце. Са 13 погодака на 12 одиграних утакмица Ђорђе Јовановић је најбољи стрелац, а њему уз раме је и голман Ненад Гојковић који је на 13 утакмица "дозволио" да му се мреже затресе свега 12 пута.

Леп успех момци са Делијског виса знали су да прославе на свој начин у ресторану ЖФК Машинац, уз жељу и наду да се на истом месту и истим поводом окупе и на крају такмичарске сезоне.