ОДРЖАН КАМП СУДИЈА ФС НИША „БРЗЕЋЕ 2016“

Oct 17, 2016

 
фото:
Судијска организација Ниша, уз помоћ Градског савеза, и ове године у Брзећу подно Копаоника организoвала је Камп за перспективне судије ФС Ниша. На кампу, који је почео са радом у понедељак, 10.10.2016. године, а завршио у петак 14.10.2016. године учествовало је 20 судија и неколико предавача и чланова руководства. Током петодневног боравка радило се врло марљиво и професионално, а детаље износи интернационалац Данило Грујић, председник Судијске организације ФС Ниша:
- Традиционални боравак на кампу искоришћен је на најбољи начин. Свакога дана од девет до 20 сати, уз паузу за ручак и одмор од два сата, радило се на едукацији перспективних судија. Захваљујући љубазном домаћину хотела "Јуниор" имали смо идеалне услове у сали и на терену. Радило се по најновијем УЕФА ДВД Р.А.П. програму из 2016.године. Рађен је тест на српском и енглеском језику из Правила фудбалске игре, затим популарни Јо-јо тест, он лајн офсајд тренинг, показне вежбе уз кретање и постављање на терену, а значајна пажња посвећена је и тимском раду.

Осим Грујића у руководству кампа били су још нишки инструктори Александар Комадинић и Микица Стојиљковић, предавачи савезни инструктори Драган Радовић и Сретен Васић, а за физичку припрему били су задужени српсколигашки арбитри Душан Миладиновић и Слободан Крстић.

И МАЖИЋ НА КАМПУ

Младен нишке судије имале су част и задовољство да им у госте дође Милорад Мажић, најбољи судија Србије. Током посете кампу Мажић је, у пријатној атмосфери, разговарао са колегама, пренео им неке детаље из богатог искуства и пожелео успех у даљем раду и каријери.

Галерију слика са кампа може виде ОВДЕ.