ЗАСТАВА ПОКИСЛА НА ПАЛИЛУЛИ

Oct 27, 2014

 
фото:
Црвена застава из Хума, лидер на табели Прве нишке лиге, доживела је први и то прилично убедљив пораз на гостовању код Палилулца (3:0). Домаћи су оставили бољи утисак, а до тријумфа су стигли погоцима Спасића у 40, Јовановића у 44. и Ристића у 89.минуту. Ипак, Хумљани су задржали вођство на табели и после 11. кола, али су се најближи пратиоци Будућност из Поповца и Раднички 1936 из Трупала приближили на четири бода заостатка.

Поповчани су освојили три планирана бода на гостовању код комшија у Лалинцу (0:3), док су цео плен однели и Трупалчани са гостовања код Пролетера у Мезграји (1:2). Сјајну серију Рудара из Јелашнице прекинула је Будућност из Прве Кутине која је уз доста муке дошла до бодова против неугодних гостију(3:2). Морава из Крушца је наставила са добрим партијама пре свега на домаћем терену, овом приликом савладан је Алуминијум резултатом 4:1. ОФК Ниш је био бољи од Јединства из Горњег Матејевца-2:1, а дуел екипа из доњег дела табеле између Пролетера ДВ и Вртишта припао је гостима-1:2.

Сусрет између ОФК Брзог Брода и Моравца 1948 из Горњег Међурова није одигран због недоласка гостију. По свему судећи Међуровчани ће бити искључени из даљег такмичења због две неодигране утакмице, али коначну одлуку донеће директор лиге Мирослав Раденковић.