РЕМИ У ВЕЛИКОМ ДЕРБИЈУ

Sep 29, 2014

 
фото:
Дерби сусрет 7.кола Прве нишке лиге који је одигран у Трупалу између водећих екипа на табели домаћег Радничког и Црвене заставе из Хума, после врло добре игре завршен је без победника - 1:1. Тиме су обе екипе остале једине непоражене после 630 минута игре и задржале сам врх табеле.

За разлику од ранијих кола, у минулом стрелци нису били нарочито расположени. Мреже су се тресле свега 14 пута на осам утакмица што је свега 1.75 по утакмици. Изненађење кола свакако је пораз амбициозног Јединства у Мезграји од Пролетера (1:0), а истим резултатом Палилулац је савладао Алуминијум и кренуо са дна табеле. На Пантелеју је виђена добра игра, а "минималцем" су бодове однели Брзоброђани. Само један погодак виђен је и у Доњој Врежини где је домаћин непријатно изненадио поразом од све сигурније Мораве из Крушца.

Мреже су мировале у Нишкој Бањи где је Рудар успео да "извуче" бод против бившег зонаша Будућности из Поповца. Очекивано лако Будућност из Прве Кутине савладала је Моравац из Горњег Међурова - 3:1, док је најубедљивији тријумф забележило Вртиште и то у гостима код ове сезоне врло слабе Младости из Лалинца - 0:4.