Подаци о клубу

 

ФК Младост Л

 
Председник клуба: Оливер Денчић  
Телефон: 060/59-52-840  
Секретар клуба: Данијел Стојановић  
Телефон: 064/66-77-770  
Стандардна боја дресова: плава  
Резервна боја дресова: плава  
Адреса: Мраморска 53  
Место: Лалинац  
Пошта: 18256  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017