Подаци о клубу

 

ФК Делијски Вис

 
Председник клуба: Душан Вељковић  
Телефон: 064/24-99-403  
Секретар клуба: Марко Стојковић  
Телефон: 060/022-29-17  
Стандардна боја дресова: плава  
Резервна боја дресова: бела  
Адреса: Љубомира Николића бб  
Место: Ниш  
Пошта: 18000  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017