Подаци о клубу

 

ФК Слобода

 
Председник клуба: Томислав Ицић  
Телефон: 064/59-55-051  
Секретар клуба: Иван Николић  
Телефон: 069/544-09-58  
Стандардна боја дресова: плаво-бела  
Резервна боја дресова: црвена, бела  
Адреса: Горња Врежина бб  
Место: Горња Врежина  
Пошта: 18207  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017