Подаци о клубу

 

ФК Вулкан 1963

 
Председник клуба: Ненад Младеновић  
Телефон: 069/653-665  
Секретар клуба: Перица Богдановић  
Телефон:  
Стандардна боја дресова: бело-плава  
Резервна боја дресова:  
Адреса: Бреница бб  
Место: Бреница  
Пошта:  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017