ПРАЗНИК ФУДБАЛА У ОШ "ДУШКО РАДОВИЋ"

Jul 05, 2018

 
фото:
Фудбалски савез Ниша наставио је и ове године лепу традицију свечане доделе награда најуспешнијим екипама и појединцима у млађим категоријама. Сала ОШ "Душко Радовић" била је пуна младих фудбалера рођених између 2001. и 2010. године, а сјајну слику употпунили су и бројни посетиоци, пре свега родитељи, пријатељи и остали.

Током једночасовне церемоније председник ФС Ниша Хаџи Иван Ђорђевић и његови сарадници поделили су 25 пехара за најуспешније екипе и стрелце и чак 250 медаља. Одјекивали су аплаузи, а дечијој радости није било краја.

На почетку доделе награда присутнима се обратио први човек Градског савеза Хаџи Иван Ђорђевић и нагласио: -Више пута сам истицао да су млађе категорије понос Фудбалског савеза Ниша. Ово је само још један доказ да смо на правом путу, хвала свима што сте дошли у оволиком броју. Обећавам да ћемо се трудити да ова такмичења у наредном периоду буду још боља и квалитетнија.

Ове године ФС Ниша организовао је такмичења млађих категорија у конкуренцијама кадета, пионира, петлића и цицибана у четири различита годишта. Укупно су учествовале 82 екипе, са више од 1500 регистрованих фудбалера.

Више слика можете видети овде.