ИСТА МЕТА, ИСТО ОДСТОЈАЊЕ

Apr 27, 2015

 
фото:
Фаворити су оправдали очекивања у протеклом 18.колу Друге нишке лиге. Чини се да је Мрамор 1927 био на највећем искушењу на гостовању у Малчи, међутим, фудбалери некадашњег зонаша успели су да преброде још једну препреку на путу ка вишем рангу такмичења. Прогнозе су биле да ће Вулкан 1963 из Бренице лако изаћи на крај са гостима из Сечанице, на крају могу да буду задовољни минималним тријумфом од 1:0 који их оставља на једном од места које води у Прву нишку лигу.

АЗ Борац 2014 био је бољи од Чегра 1946 из Доњег Матејевца - 2:0, а Чегар 2013 из Каменице победом на гостовању у Суповцу од 4:1 стигао је чак до четврте позиције на табели. На све четири поменуте утакмице стрелци су се девет пута уписали у стрелце, а баш толико погодака постинуто је на само једној утакмици и то у Доњем Међурову. После праве голеаде гости из Доњег Комрена савладали су имењака из Доњег Међурова резултатом 6:3 и наставили серију добрих резултата.

Сусрет у Чокоту прекинут је при резултату 3:3 у петом минуту зауставног времена због уласка гледаоца на терен. Такмичарски орган ће коначну одлуку донети након прикупљања допунских изваштаја службених лица и представника клубова.