ДВОЈАЦ ОДМИЧЕ

Apr 27, 2015

 
фото:
ОФК Брзи Брод и Будућност из Поповца лагано одмичу осталим ривалима после 22.кола Прве нишке лиге. Минулог викенда обе екипе освојиле су планиране бодове. И док су Поповчани сигурном игром лагано изашли на крај са гостима из Јелашнице - 4:0, Брзоброђани су после доста мука савладали популарне "романтичаре са Пантелеја"- 2:1. Срећом по њих и овом приликом заблистао је најбољи стрелац лиге Небојша Јемовић који је са два нова поготка ипак задржао своју екипу на лидерској позицији. Подсећамо, већ наредног викенда следи права посластица за љубитеље фудбала, на реду је дерби пролећа, ОФК Брзи Брод угостиће највећег ривала и првог пратиоца на табели Будућност из Поповца.

И у осталим сусретима минулог кола више успеха имале су домаће екипе. Морава из Крушца наставља са сјајним партијама, овом приликом испратили су слабе госте из Доње Врежине са чак осам погодака у мрежи - 8:1. Немилосрдно је било и Јединство из Горњег Матејевца које је "петардом" госте из Мезграје закуцало за дно табеле-5:0.

Црвена застава је коначно најавила "буђење" и са одличним Трупалчанима на неутралном терену у Лалинцу одиграла 1:1. Важан бод у борби за опстанак освојила је Младост из Лалинца на гостовању код Вртишта, а свакако највеће изненађење кола је пораз захукталог Палилулца на "Броју 6" - 2:1.