ГОЛЕАДА У СЕЧАНИЦИ

Oct 27, 2014

 
фото:
Голеада у Сечаници, али и две неодигране утакмице главна су обележја 10.кола Друге нишке лиге. Мреже у Сечаници тресле су се чак осам пута, на крају радовали су се фудбалери Делијског виса који су тријумфовали резултатом 5:3. Мрамор 1927 је у мини дербију против Чегра 2013 потврдио да му форма иде узлазном путањом и забележио нову победу на свом терену резултатом 4:1, док је још убедљивији био АЗ Борац 2014 из Ниша који је декласирао ове сезоне изненађујуће слабу екипу Стевана Нештицког из Лесковика - 5:1.

Морава 1949 из Чокота стигла је до нових бодова и то на гостовању код Слоге 1948 у Малчи (1:2), додуше домаћин је најавио жалбу због "шверцовања" једног играча Мораве па ће коначну реч о овоме имати директор лиге. Чегар 1946 из Доњег Матејевца прекинуо је пост и на свом терену савладао Младост из Доњег Комрена - 3:1.

Две утакмице нису одигране, из за сада непознатих разлога гостујуће екипе Суповац и Слога из Доње Трнаве нису се појавиле у Доњем Међурову, односно Горњем Комрену. па ће и о томе коначну реч имати директор лиге Мирослав Раденковић.