ЗАСТАВА СЕ ВИЈОРИ И ИЗНАД МЕЗГРАЈЕ

Oct 13, 2014

 
фото: ФК"Будућност"
Црвена застава је прескочила још једну препреку на путу ка јесењој титули. На гостовању у Мезграји, у оквиру 9.кола Прве нишке лиге, Хумљани су после занимљиве борбе савладали домаћи Пролетер резултатом 4:3 и сачували предност од пет бодова над најближим пратиоцем на табели. Дерби кола игран је у Трупалу где домаћи Раднички и Будућност из Поповца, у врло лепом амбијенту, одиграли нерешено 1:1.

Будућност из Прве Кутине "минималцем" је дошла до бодова на свом терену против Вртишта и са новим бодовима задржала другу позицију на табели, док је Рудар после "петице" против Радничког из Трупала "петардом" частио и Младост на гостовању у Лалинцу. Палилулац је победом против амбициозног Јединства из Горњег Матејевца од 2:0 наставио бег из доњег дела табеле, а ОФК Брзи Брод је у једном од дербија кола преслишао ове године врло добру Мораву из Крушца-5:2.

ОФК Ниш је још једном разочарао своје присталице и на свом Пантелеју одиграо само нерешено против Алуминијума (1:1), док је Пролетер Доња Врежина очекивано дошао до бодова против неубедљивог Моравца 1948 из Горњег Међурова.3:1.