РУДАР ДЕКЛАСИРАО ТРУПАЛЧАНЕ

Oct 06, 2014

 
фото:
Рудар из Јелашнице приредио је велико изненађење и декласирао врло добру екипу Радничког из Трупала резултатом 5:1. "Рудари" су кренули силовито и већ на одмору отишли са предношћу од чак 5:0, а гости су у наставку само успели да стигну до почасног поготка. Пораз Трупалчана искористила је Црвена застава из Хума и новим тријумфом, овом приликом против Младости из Лалинца од 4:2, стекла предност над најближим ривалима од пет бодова.

Осмо коло Прве нишке лиге протекло је у знако домаћих екипа. На шест сусрета радовали су се домаћи, без победника је завршен дуел између Јединства и Будућности из Прве Кутине, док је једини тријумф у гостима забележио нишки Палилулац. "Палилулци" су наиме лако изашли на крај са ове године врло слабим Моравцем из Горњег Међурова-1:4.

Морава из Крушца наставља са врло добрим партијама, овом приликом лекцију су очитали "романтичарима" са Пантелеја (4:0), док је у комшијском дербију Вртиште успело да на свом терену дође до бодова против Пролетера из Мезграје (2:0). У једном од дербија кола Поповчани су савладали неугодни ОФК Брзи Брод резултатом 4:2 и показали да се неће лако одрећи самог врха табеле. Коначно, Алуминијум је у дербију зачеља табеле био бољи од Пролетера из Доње Врежине-4:2.