ВУЛКАН ПРЕСЛИШАO И КОМШИЈУ

Sep 29, 2014

 
фото: ФК Морава
Вулкан из Бренице наставља са сјајним партијама ове сезоне. У 6.колу Друге нишке лиге Бреничани су још једном потврдили одличну форму и новом, шестом узастопном победом учврстили се на чело табеле. Овом приликом Вулкан је лако "прогутао" сасвим солидне комшије из Доњег Матејевца - 4:0 те сада већ има пет бодова вишка у односу на најближе пратиоце на табели.

За разлику од Прве, у Другој нишкој лиги стрелци су радили пуном паром. АЗ Борац 2014 је наставио да решета противничке мреже, "седмицом" је испраћена и Младост из Доњег Комрена. Мрамор је у комшијском дербију против Сечанице забележио убедљив тријумф- 5:0, и тиме показао да се неће лако одрећи борбе за једно од прва два места која воде у виши ранг. Суповац је још једном разочарао и то на свом терену, гости из Доње Трнаве однели су сва три бода(1:3), а до целог плена у гостима стигао је и Делијски вис у Доњем Међурову(1:2).

Права голеада виђена је и у Чокоту где су све бољи фудбалери Мораве савладали Чегар из Каменице резултатом 4:3. Коначно су се радовали и Малчани, њихова Слога стигла је до прве победе и то против неочекивано слабе екипе Стевана Нештицког - 2:1.