ХУМЉАНИ БЕЗ МИЛОСТИ

Sep 22, 2014

 
фото:
Црвена застава из Хума наставља са сјајним партијама. У протеклом 6.колу Прве нишке лиге Хумљани су просто прегазили Рудар из Јелашнице резултатом 5:0 и, с обзиром да је Раднички из Трупала освојио "само" бод, сада се налазе усамљени на врху табеле са максималним учинком од свих шест победа и импресивном гол разликом од 18:2. Очигледно да су појачања у прелазном року била права, као и да се добитном показала пријатељска веза између председника Црвене заставе Драгија Јовановића и искусног тренера Радомира Крстића, некадашњег алфа и омеге ОФК Ниша из најбољих дана.

После пет узастопних победа Раднички 1936 из Трупала заустављен је у Вртишту. Сусрет је завршен без победника - 3:3 и тим резултатом вероватно је домаћин задовољнији. У минулом колу пуним сјајем заблистало је и Јединство из Горњег Матејевца које је врло убедљиво поразило Младост из Лалинца резултатом 7:1. Врло сигуран на свом терену био је и ОФК Брзи Брод који је "петардом" испратио госте из Доње Врежине, док је Будућност из Поповца савладала ОФК Ниш резултатом 5:2.

Морава из Крушца још једном је потврдила да је врло сигурна на свом терену и у вро доброј игри савладала је нишки Палилулац-3:1. У комшијском дербију Будућност из Прве Кутине славила је на "Броју 6" резултатом 3:1, док се у Горњем Међурову радовао домаћин, иако је у једном тренутку губио од Пролетера из Мезграје-после 1:3 "моравци" су преокретом стигли до 4:3.