ЗАСТАВА НА ВРХУ !

Aug 26, 2014

 
фото:
Црвена застава из Хума са две победе али и без примљеног гола у прва два кола засела је на чело табеле Прве нишке лиге. У минулом колу Хумљани су славили минималцем у Горњем Међурову против увек неугодног домаћина Моравца 1948. Одличан старт забележила је и Будућност из Прве Кутине, после тријумфа на свом терену против Палилулца, Кутинчани су лако и убедљиво савладали Пролетер у Доњој Врежини резултатом 5:2 и стали уз раме водећој Ц.застави.

Бодове са гостовања однео је и Раднички 1936 из Трупала. Новајлија у лиги потврдио је још једном да има добар састав предвођен некадашњим првотимцем нишког Радничког Гораном Ђорђевићем и у коректном дуелу савладао Мораву у Крушцу резултатом 2:1. У дербију кола Будућност из Поповца тешком муком савладала је врло добри Палилулац резултатом 2:1, а идентичним исходом, али уз доста "ватре" завршен је и сусрет између комшија Алуминијума и Рудара.

ОФК Ниш је тријумфом на свом терену против Пролетера из Мезграје потврдио добру форму на старту, док је Јединство из Горњег Матејевца уписало планиране бодове против Вртишта.