ОДРЖАНА 7.СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ФСН

Dec 24, 2012

 
фото:
У суботу 22.12.2012.године у сали ФСН на Тргу Павла Стојковића 10, одржана је 7.седница Извршног одбора Фудбалског савеза Ниша. Седници је присуствовало осам од девет чланова ИО, као и комплетно руководство свих лига које делују под окриљем ФСН.

После усвајања Записника са претходне 6.седнице ИО, уз одређене примедбе и предлоге, једногласно су усвојени и сви извештаји о такмичењима у јесењем делу првенства свих лига ФСН. Потом је усвојен Извештај о раду ФСН у претходној години, тачније у периоду од избора до данас који је поднео и образложио председник Иван Ђорђевић, усвојен је затим и Извештај председника Милана Минића о раду Судијске организације ФСН и истом периоду, док је на предлог председника Тренерске организације Александра Јоксимовића, усвајање Извештаја о раду ове организације одложено за наредну сеедницу како би се извршиле одређене допуне и измене.

Именоване су потом и пописне комисије у ФСН које имају задатак да до краја текуће године изврше пописе основних средстава, ситног инвентара, новчаних средстава итд. Уз мање корекције усвојен је нови Ценовник услуга ФСН који је ступио на снагу даном доношења, а донета је и одлука по којој су клубови у обавези да приликом уписа чланарине за наредну 2013.годину, уз комплетне текуће трошкове измире и трећину укупног „старог“ дуговања.