Подаци о клубу

 

ФК Раднички 1936

 
Председник клуба: Александар Станковић  
Телефон: 060/469-25-92  
Секретар клуба: Иван Станковић  
Телефон: 060/469-13-51  
Стандардна боја дресова: црвена  
Резервна боја дресова: црна, бела  
Адреса: Књаза Милоша 4  
Место: Трупале  
Пошта:  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017