Подаци о клубу

 

ФК Раднички 2020

 
Председник клуба: Младен Младеновић  
Телефон: 069/651-693  
Секретар клуба: Милан Николић  
Телефон: 061/29-66-741  
Стандардна боја дресова: црвена  
Резервна боја дресова: бела  
Адреса: Кнез Село бб  
Место: Кнез Село  
Пошта: 18204  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017