Подаци о клубу

 

ФК Младост ДК

 
Председник клуба: Марко Милетић  
Телефон: 060/058-52-98  
Секретар клуба: Далибор Кнежевић  
Телефон: 063/18-55-231  
Стандардна боја дресова: црвена  
Резервна боја дресова: зелена, бела  
Адреса: Дреновачка 12  
Место: Доњи Комрен  
Пошта: 18000  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017