Подаци о клубу

 

ФК Јасеновик 2018

 
Председник клуба: Милутин Рашић  
Телефон: 064/277-88-73  
Секретар клуба: Бојан Марковић  
Телефон: 064/35-27-067  
Стандардна боја дресова: црвена  
Резервна боја дресова: плава  
Адреса: Јасеновик бб  
Место:  
Пошта: 18207  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017