Подаци о клубу

 

ФК Мрамор

 
Председник клуба: Иван Стојановић  
Телефон: 063/472-358  
Секретар клуба: Велимир Илић  
Телефон: 063/74-47-732  
Стандардна боја дресова: црвена, плава  
Резервна боја дресова: бело-плава  
Адреса:  
Место: Мрамор  
Пошта: 18251  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017