Подаци о клубу

 

ФК Реал Ниш

 
Председник клуба: Горан Стојиљковић  
Телефон: 060/70-500-55  
Секретар клуба:  
Телефон:  
Стандардна боја дресова: црна  
Резервна боја дресова: бела  
Адреса: Булевар Немањића 76/46  
Место: Ниш  
Пошта: 18000  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017