Подаци о клубу

 

ФК Дурлан Сити

 
Председник клуба: Саша Стојановић  
Телефон: 064/12-44-619  
Секретар клуба: Јелена Стојановић  
Телефон: 060/16-41-917  
Стандардна боја дресова: црна  
Резервна боја дресова: црно-наранџаста  
Адреса: Озренска 25  
Место: Ниш  
Пошта: 18000  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017