Подаци о клубу

 

ФК Железничар

 
Председник клуба: Бојан Маринковић  
Телефон: 062/552-551  
Секретар клуба: Александар Живковић  
Телефон: 062/760-628  
Стандардна боја дресова: плава  
Резервна боја дресова: бела  
Адреса: Чаирска б.б. Ниш  
Место: Ниш  
Пошта: 18000 Ниш  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2013/2014