БРЗОБРОЂАНИ СПУСТИЛИ ЗАСТАВУ

Nov 17, 2014

 
фото:
Изненађење или не, тек фудбалери ОФК Брзог Брода у врло узбудљивом дуелу савладали су лидера из Хума и то у гостима резултатом 3:2 те су трку за јесењи трон учинили још занимљивијом и неизвеснијом. После мирољубивих 1:1 на полувремену, гости из Брзог Брода су преко Н. Јемовића у 55.минуту дошли у вођство од 2:1, али је у 85.минуту Марко Стојановић поравнао резултат на 2:2. Ипак, два минута пре краја, најбољи актер сусрета Небојша Јемовић-Маузер постигао је и други погодак за своју екипу, додуше уз не баш најбољу реакцију голмана Гавриловића, и Хумљане оставио у непланираном шоку.

"Кикс" Црвене заставе у протеклом 14.колу Прве нишке лиге искористио је Раднички 1936 из Трупала који се убедљивом победом од 5:1 над Пролетером из Доње Врежине примакао лидеру на само три бода. Минуло коло свакако су обележиле гостујуће екипе. Наиме, само два дуела завршена су слављем домаћих, док су чек пет сусрета завршена тријумфима гостјућих тимова. Вредне бодове са гостовања однела је ове јесени врло добра Будућност из Прве Кутине која је била боља од старих пријатеља из Мезграје (0:2), а до целог плена стигли су и нишки "Палилулци" у Лалинцу - 0:1.

Захуктали Рудар из Јелашнице помало неочекивано "минималцем" је поражен на свом терену од ОФК Ниша, а истим резултатом - 0:1 бодове из Вртишта однела је и "набујала" Морава из Крушца. Осим Трупалчана, част домаћина спасило је и Јединство из Горњег Матејевца које је "бес" због слабих јесењих резултата искалило на Алуминијуму - 6:1.