Подаци о клубу

 

ФК Алуминијум

 
Председник клуба: Драган Стојановић  
Телефон: 064/382-44-56  
Секретар клуба:  
Телефон:  
Стандардна боја дресова: жута  
Резервна боја дресова: црвена  
Адреса: Н.Н. Тесла  
Место: Ниш  
Пошта: 18110  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017