Подаци о клубу

 

ФК Мрамор 1927

 
Председник клуба: Велимир Илић  
Телефон: 063/74-47-732  
Секретар клуба: Бранислав Цветановић  
Телефон: 062/183-32-83  
Стандардна боја дресова: плава црвена  
Резервна боја дресова: жута  
Адреса:  
Место: Мрамор  
Пошта: 18251  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017