Подаци о клубу

 

ФК Делијски Вис

 
Председник клуба: Александар Златковић  
Телефон: 062/111-5-492  
Секретар клуба: Небојша Златковић  
Телефон: 064/14-15-581, 060/34-15-581  
Стандардна боја дресова: тамно плава  
Резервна боја дресова: бела  
Адреса: Љубомира Николића бб  
Место: Ниш  
Пошта: 18000  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017