Подаци о клубу

 

ФК Омладинац

 
Председник клуба: Младен Лазић  
Телефон:  
Секретар клуба: Станко Јовановић  
Телефон: 064/66-54-131  
Стандардна боја дресова: зелена, бела, плава  
Резервна боја дресова:  
Адреса: 14.октобар 30  
Место: Г.Комрен  
Пошта:  
Телефон:  
Факс:  
Mail:  
Web:  
сeзона 2016/2017